Maandagrun na werk

Weer een extra training in de pocket! Vandaag bijtijds klaar met werken, en dat gaf een kleine ruimte om een run te doen. Dus uit werk even overleg gepleegd met de oppas, en het was mogelijk. Snel huiswaarts gekeerd, en in renkleding gehesen.

Het was een frisse middag met een graad of 9 celsius op de thermometer. Dus was weer blij met mijn lange broek. Wel een shirt met korte mouwen en geen jas, omdat er hoegenaamd geen wind stond.

Al bij het inlopen merkte ik op dat mijn benen toch wel wat vermoedheid toonden. Mijn run had ik opgedeeld in 3 stukken van 1km met een pauze van 2 minuten er tussen. De eerste km was het pittigste.  Tijdens deze kilometer gaven mijn benen protest en voortekenen van kramp. Dus voor de toekomst moet ik mijzelf afvragen of ik wel gelijk uit werk wil lopen. Na de kilometer had ik mijzelf herpakt, en de andere 2 blokken van een kilometer gingen me dan ook erg gemakkelijk af. Met een gemiddelde van 6 min per km lag mijn tempo zelfs hoger als waarop ik normaal train. Het tempo wat ik op dit moment graag aan wil houden zelfs.
Met het in en uitlopen erbij heb ik in het  totaliteit 4.28km gelopen in  31:32 minuten. Heerlijke run 

Blog

Totale kilometers gelopen

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week