rug blessure

Zo'n anderhalve week geleden ben ik tijdens werk door mijn rug gegaan. De dag erna nogmaals tijdens het uitvoeren van een simpele huishoudelijke taak. Helaas is de rugpijn zo erg dat ik al anderhalve week af moet zien van trainingen. ik probeer wel in beweging te blijven. helaas kost het werken mij zoveel inspanning en pijn dat ik daarnaast nu geen energie heb om de training op te pakken.

Dit vreet enorm aan mij, omdat ik net op een lekker schema zat, waarbij ik met trots kon zeggen dat ik het hardlopen goed onder de knie had. Ik hoop aanstaande dinsdag toch echt weer mee te kunnen trainen. Daarom houd ik mijzelf op het moment aan veel rust. (voor zover dat mogelijk is)

Vind het wel vervelend dat mijn kilometers niet verder uitbreiden

Blog

Totale kilometers gelopen

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week