Het is er op of eronder

Al weken loop ik met mijzelf te stoeien om het hardlopen weer goed op te pakken. En met de Rotterdam marathon in zicht moet ik haast maken ook. erg veel haast want ik heb nog maar 6 weken. De afgelopen 2 maanden is er weinig gebeurd. ja sporadisch de stappers onder gebonden en korte afstanden gelopen. Maar als ik eerlijk ben tegen mijzelf heb ik de kantjes er van afgelopen....

Toch ben ik vastbesloten om die 10 kilometer te gaan lopen met opgeheven hoofd. Het is dan wel zaak dat ik daar een paar stappen extra voor ga doen nu. In ieder geval is het mij de afgelopen 2 weken een aantal keer gelukt om de sloffen onder te inden en weer een ritme te zoeken. Niet altijd geheel naar behoren, maar wel een leuke afstand. Nu ben ik weer op schema voor 3-5km trainingen. Twee trainingen in de week, en als het even wil een derde keer. hopen dat de kilometers die ik in het verleden heb gelopen ook in het geheugen van mijn beenspieren zijn blijven staan.

 

Ik zal proberen ook weer wat beter verslag te doen van dit avontuur, want ook daarin heb ik te kort geschoten. dus ik zeg wish me luck bij het vast houden van mijn trainingen

Blog

Totale kilometers gelopen

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week