Eindelijk weer lopen

Na weken van lichamelijke problemen,  voornamelijk mijn rug was het dan vandaag eindelijk zover om de draad weer op te pakken. Vooraf wist ik al dat dit niet heel gemakkelijk zou zijn na bijna een maand stilstand. En lichamelijk heb ik helaas nog steeds wat klachten...

Ondanks dat het zaterdag is en ik met de groep mee kon trainen besloot ik voor mezelf dat het wijzer was om eerst weer even solo een opbouw te doen. Even kijken hoeveel kracht en conditie ik verloren had in de bijna 4 weken die ik niet gelopen had. Nou ik kan melden, dat eas niet best. Ik kan gerust stellen dat ik terug bij af was.


Al na de eerste kilometer begonnen de eerste problemen zich te melden. Gekukkig geen rug klachten. Maar wel mijn lies waar waar ik de laatste paar dagen een beetje mee tob. Ook op mij borst nam de druk snel toe waardoor ik besloot om het heel rustig aan te gaan doen. Wandelen en dribbelen om mijzelf een beetje te ontzien. De druk op mijn borst nam snel weer af maar bleef bij inspanningen toch opspelen. De lies werd naarmate het lopen erger, en was dan ook erg blij dat ik de voordeur weer bereikt had.

Misschien heb ik ook mijn parcour te zwaar uitgekozen met met iets te veel klim. Dus mag nu even een daagje rust nemen. Maar ben wel erg blij dat ik weer gestart ben

Blog

Totale kilometers gelopen

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week