Helaas, het was er onder

Zoals de titel het al aangeeft, helaas het was er onder. Ik heb mezelf niet op tijd fit en gezond kunnen krijgen om me aan de kwart marathon te wagen. Dit met oprecht pijn in mijn ziel. Naar deze loop had ik vreselijk lang uitgekeken, maar helaas niet voldoende getraind door allerlei reden. Voor mijn eigenwaarde een behoorlijke deuk. Dus nu de strijd aan om me hier overheen te zetten en door te pakken. Er komen nog meer loopjes aan, en is het dus zaak om gewoon weer lekker aan mijn conditie te gaan werken tot ik wel weer in vorm ben om me te wagen aan een kort duurloopje.

de tijd gaat leren of dat ook echt gaat gebeuren. Van nature ben ik geen motivator, en dit word dus een mooie test voor mijzelf om te zien of ik mij weer kan motiveren. Tevens ook een test voor mijn blog, want deze ben ik tenslotte bij gaan houden met het idee dat ik hier steun uit kon putten als ik een motivatie probleem heb, of het om wat voor reden dat ook even met lopen niet zie zitten...

Ik zeg (met hoop) to be continued

Blog

Totale kilometers gelopen

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week