Maandagrun na werk

Weer een extra training in de pocket! Vandaag bijtijds klaar met werken, en dat gaf een kleine ruimte om een run te doen. Dus uit werk even overleg gepleegd met de oppas, en het was mogelijk. Snel huiswaarts gekeerd, en in renkleding gehesen.

Het was een frisse middag met een graad of 9 celsius op de thermometer. Dus was weer blij met mijn lange broek. Wel een shirt met korte mouwen en geen jas, omdat er hoegenaamd geen wind stond.

Al bij het inlopen merkte ik op dat mijn benen toch wel wat vermoedheid toonden. Mijn run had ik opgedeeld in 3 stukken van 1km met een pauze van 2 minuten er tussen. De eerste km was het pittigste.  Tijdens deze kilometer gaven mijn benen protest en voortekenen van kramp. Dus voor de toekomst moet ik mijzelf afvragen of ik wel gelijk uit werk wil lopen. Na de kilometer had ik mijzelf herpakt, en de andere 2 blokken van een kilometer gingen me dan ook erg gemakkelijk af. Met een gemiddelde van 6 min per km lag mijn tempo zelfs hoger als waarop ik normaal train. Het tempo wat ik op dit moment graag aan wil houden zelfs.
Met het in en uitlopen erbij heb ik in het  totaliteit 4.28km gelopen in  31:32 minuten. Heerlijke run 

Totale kilometers gelopen