Helaas geen donderdag solo run

Donderdagavond.... Voor deze avond had ik een voornemen. Een ongedwongen 5 kilometer lopen in een zo laag mogelijk tempo, en zien hoever ik kon komen zonder gebruik te hoeven maken van een wandelmoment. Op basis van deze run wilde ik eigenlijk conclusies trekken of ik mijn doel voor 1 november (10km drechtstadloop) bij moet stellen. 

Helaas was mijn zoon ziek geworden. Dat zorgde ervoor dat slapen al een aantal dagen geen optie was. Of in ieder geval geminimaliseerd was tot het minimale. Ik voelde me daardoor niet fit genoeg om een afstand in welke vorm dan ook af te leggen. Deze run zal ik een weekje moeten verplaatsen. Dus zaak is proberen wat rust te nemen, en zodoende voorbereid te zijn op de zaterdagtraining.

Hoe leuk ik het lopen ook vind. Alles zal moeten wijken voor mijn zoon :)

Blog

Totale kilometers gelopen

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week