Derde dinsdag training

Vandaag tijd voor 3x5. Rondje Volgerlanden! Na een vrij pittige warming up lekker van start gegaan. Spieren voelden goed aan, maar merkte dat ik wel wat last had van de temperatuur. ik ben geen echte zomerloper geloof ik. Maar misschien komt dat nog wel als ik wat meer ervaring heb(en het extreem zweten is gestopt)
 
Het rondje Volgerlanden is een fijn rondje. buiten dat hij volledig rond gelopen kan worden, zijn er verschillende manieren om de ronde af te breken en een kortere weg terug te nemen naar het startpunt. Gelukkig was dat vandaag niet nodig. De eerste 5 minuten verliepen eigenlijk zonder probleem. zo ook de 2de 5 minuten. Bij de derde 5 minuten merkte ik toch wel dat er wat vermoeidheid op kwam zetten. Hier kon ik me gelukkig goed overheen zetten. Omdat de groep redelijk fanatiek is, kon er nog een extra 5 minuten bij. Hier ben ik altijd wel blij mee, want een extra km in de benen is alleen maar goed voor het opbouwen van mijn spieren.
 
Lekker rondje, zonder klachten. Bijna 5km in de pocket
 
 
 

Blog

Totale kilometers gelopen

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week