Zesde en laatste dinsdag training

De laatste training voor dat ik de eindloop moet doen. en eerlijk gezegd had ik er erg veel zin in. heb het loopvirus redelijk te pakken. Meer nog dan ikzelf van te voren had in kunnen schatten. Zelfs met de koudere periode in de aantocht kan ik mij tot dusver vrij gemakkelijk motiveren om mijn schoenen aan te trekken. 

De laatste dinsdag training dus... er staat een 4x4 op het programma. Iets wat in eerste instantie vrij gemakklijk lijkt na de 5 * 10 * 12 van afgelopen zaterdag. Maar we gaan wel in een iets hoger tempo lopen, en dat ging mij niet verkeerd af. Dat we er nog een extra 4 minuten aan vast plakte vond ik dan ook absoluut niet erg. Pas bij de 8 extra minuten op een lager tempo begon ik toch wel wat weerstand te voelen in mijn lijf. Korte blokken van 4 minuten bevallen mij erg goed. Deze zijn voor mij makkelijk te doseren.

Met een goede 6km in de benen eis ik rust van mijzelf tot zaterdag, zodat ik de eindloop van 3km aaneengesloten kan lopen. Tenminste, dat is de bedoeling. Ik kijk er met vertrouwen naar uit. Zolang ik de rust kan bewaren en mijn tempo laag, dan denk ik dat 3 km een goed haalbaar doel is. Eigenlijk heb ik zelfs geen keus, want over 3 weken staat er een beproeving van 5 km op de kalender. 

De echte testen komen er aan!

Blog

Totale kilometers gelopen

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week