Startnummer voor de Drechtstadloop

Daar is ie dan! Het startnummer waar voor mijn gevoel veel om te doen is. Hoe raar het misschien klinkt, maar dit is voor mij toch wel een teken dat het serieus begint te worden. Met nog 2 weken te gaan is het startnummer binnen, en nu is het echt. Er is nu geen weg meer terug. Niet dat ik dat zou willen hoor.

De Drechtstadloop zal mijn eerste echte test worden. Nog niet eerder heb ik een afstand van 5km aan 1 stuk gerent. Dus dit brengt wel wat spanning met zich mee. Uiteraard weet ik dat mijn lichaam dit inmiddels aan kan. Ik train dan ook al 7 weken 2 keer in de week, en soms zelfs 3 keer. En bij die trainingen zijn afstanden van 5 km niet vreemd. Maar niet onderbroken rennen is toch even een ander verhaal.

Met spanning kijk ik dan ook uit naar de dag van 1 november!

 

Blog

Totale kilometers gelopen

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week