Inschrijving Parthenon

Zo, de starttorun zit er helaas op. Maar kijk absoluut met een goed gevoel terug op deze trainingen. Bij aanvang van de starttorun had ik niet verwacht dat het mij zoveel zou brengen. In zekere zin is lopen lopen, Maar heb toch ontdekt dat er wel een substantieel verschil zit in lopen zonder begeleiding en met begeleiding. Zeker in een stadium waarbij je geen ervaring hebt zal ik dan ook een ieder aanraden om op zijn minst een paar trainingen met een atletiek vereniging in te plannen.

Ik heb dus besloten om mij aan te melden bij de atletiek vereniging waar ik mijn starttorun traject gevolgd heb. AV Parthenon in Dordrecht. Afdeling Inner circle runners in Zwijndrecht/Hendrik Ido Ambacht. Voor de sfeer, en saamhorigheid, en ook omdat ik weet dat ik hier nog heel veel kan gaan leren wat betreft de loopsport. En met mijn 8 weken ervaring valt er nog genoeg te leren.

Ik denk dat ik met de juiste insteek gestart ben met lopen. Niets overhaasten, en in de juiste opbouw van doel naar doel werken. Kleine stapjes, en hier en daar een race meepakken om te kijken hoever ik gevorderd ben. 

Loopsport heeft zich in 2 maanden tijd ontwikkeld tot mijn ding, en daar ben ik best trots op

Blog

Totale kilometers gelopen

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week