Inschrijving Drechtstadloop 10KM

Een marathon als doel is erg mooi. Maar ben wel van mening dat dit zonder de juiste voorbereidingen en materialen haast onmogelijk is. Het mag dan een sport zijn die zonder al te veel hulpmiddelen beoefend kan worden ( al prefereer ik toch echt schoenen boven blootvoets). Het is en blijft een individuele sport.
Een volledige marathon zit er absoluut aan te komen. Maar vond voor mijzelf dat ik een tussentijdse krachtmeting nodig heb om eens te kijken waar ik nu daadwerkelijk sta. De dubio die het voor mij meebracht was voornamelijk de afstand. Wordt het 5 of 10 kilometer. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de 10 kilometer. Dit om voor mijzelf de lat iets hoger te leggen. En misschien zelfs bewust om erg diep te moeten gaan. Iets wat ongetwijfeld op een marathon ook zal gebeuren.
 
Hier ter bevestiging mijn aanmelding. 1 november moet de datum worden. Dit geeft mij 9 weken om te trainen. Een voor mij als beginnende loper een pittige uitdaging. Maar een uitdaging die wel eens een goede basis kan leggen voor mijn training naar een volledige marathon.

Ik hou jullie op de hoogte

Blog

Totale kilometers gelopen

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week