En weer een heerlijke dinsdagtraining

Het was een zware dag met werk. Flink buffelen, en daardoor eigenlijk geen moment gehad om even bij te komen. Het was even snel een pannekoek erin, gelijk de kleding aan en op pad naar Hendrik Ido Ambacht voor de dinsdagtraining. Ik wist niet helemaal wat ik van de training moest verwachten nu de starttorun afgelopen is. Wat ik wel weet is dat het de bedoeling is dat we een aansluitende training doen zodat we met de reguliere loopgroepen meen kunnen. Vandaag werden we dus gecombineerd met een andere loopgroep... een groep die al wel ervaring had met lopen

Vandaag werden we gecombineerd met een andere loopgroep... een groep die al wel ervaring had met lopen. Dit zorgde er dan ook voor dat ons groepje van normaal 5 a 6 mensen omgetoverd werd tot een flinke loopgroep van een mannetje of 35. Een heerlijke sliert van mensen die allemaal met lampjes op door de straat verlichten. Vanaf een afstand heeft dat er vast prachtig en indrukwekkend uitgezien. 

Na ongeveer een kilometer warmlopen hebben we warming-up oefeningen gedaan en een stukje looptraining. vervolgens hebben we een piramide training gedaan op een afgelegen stuk waar we oneindig rond konden lopen. niet het gezelligste stukje om op te lopen, en qua uitzicht was het ook niet bijzonder. Gelukkig was ik er voor de kilometers. De loop ging als volgt. 1minuut rennen, 1 minuut wandelen, 2 minuten rennen, 1 minuut wandelen, 3 minuten rennen, 1 minuut wandelen, 2 minuten rennen, 1 minuut wandelen, 1 minuut rennen 1 minuut wandelen, en zo deden we er nog 1. DUs 2 piramides achter elkaar. Deze ronde nam een klein half uur in beslag, en daarna zijn we terug gerend naar het startpunt.

Deze avond heb ik een afstand afgelegd van 7.35 km. Een afstand die ik nog niet eerder gedaan had. Dus erg leuk om ook hier vooruitgang in te zien. Helemaal na het feit van de zware werkdag er nog zo'n afstand uit kunnen knijpen liet me bij thuiskomst toch wel beetje glunderen van trots!

 

Blog

Totale kilometers gelopen

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week