Eindelijk weer een extra training

Het was een mooie dag. Hard gewerkt, en ook voor de verandering eens bijtijds klaar. Dus een mooie gelegenheid om na werk eens te gaan lopen. ook een nieuwe ervaring. De temperatuur ws gevoelsmatig vrij hoog en de zon brandde ook flink.

Stoute schoenen aan en gaan. Wat resulteerde in een vrije loop, met een tempo dat ik zo lang mogelijk vol kon houden. In eerste instantie voelde het goed, maar na een kilometer voelde ik toch wel een stukje vermoeidheid. Hier vertraagde ik dan ook mijn tempo in de hoop dat ik zonder wandelmoment verder kon. Hier slaagde ik dan ook in. Gelukkig wel, want dat betekend dat ik mezelf al een stuk verder kan pushen dan ik een aantal weken geleden kon. Na 2,5 km begon ik het wel echt heel zwaar te krijgen. Ik verloor de controle over mijn ademhaling, en kreeg deze met geen mogelijkheid onder de knie. Op dit punt heb ik dus moeten besluiten om even op wandeltempo met armen in de lucht mijn ademhaling onder controle te krijgen. Dit was gelukkig vrij snel gebeurd, en merkte bij de laatste diepe teug adem dat ik herboren was. Dus direct weer over gegaan op hardlopen. De laatste halve kilometer kon ik er vrij gemakkelijk uitpersen. Na het halen van het 3km punt ben ik dan ook op het gemak uit gaan lopen.

Kortom een heerlijke run, waarbij ik ook steed meer vertrouwen in mijn lichaam krijg als het gaat om conditie. 3.09km gelopen in 18.54 minuten. Wat mij betreft een run met een glimlach

Blog

Totale kilometers gelopen

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week