Dinsdag run Overgangsgroep

Na de overwinning van afgelopen zaterdag, mijn eerste niet onderbroken run van 3km in een tijd van 17.36 (niet dat de tijd er voor mij toe doet) is het vandaag tijd om weer verder te trainen. Mijn volgende doel is al angstig dichtbij, namelijk de 5 km tijdens de Drechtstadloop. 

Deze training is niet meer vanuit de starttorun koker, maar deze trainingen zullen me verder moeten brenegn zodat ik met de reguliere loopgroepen mee kan gaan trainen. Helaas is de opkomst niet al te hoog. 4 lopers en 2 trainers. In ieder geval zorgt dat voor een intensieve begeleiding. Het onderlinge verschil tussen de 4 lopers is wel te overbruggen, maar merkte voroal aan mijzelf dat het tempo te laag lag. niet dat dit een probleem is, want ook op een laag tempo kan ik lekker aan mijn conditie werken. Persoonlijk had ik toch liever een intensievere training gehad, met de drechstadloop in het vooruitzicht. En daarnaast ben ik aanstaande zaterdag niet in staat om te gaan rennen, daar het dan de 1ste verjaardag van mijn zoon is.

Op zich niet een hele verkeerde training. Met 2core oefeningen en een treintje hebben we toch ruim 5 kilometer afgelegd. De exacte afstand is even gissen, daar ik bij de warming up mijn TomTom op pauze heb gezet en vergeten ben deze na de warming up weer aan te zetten (zucht). Het weer was ook super. Met een graad of 12 loop ik toch het lekkerst.

Nu even organiseren dat ik deze week toch nog een 2de loop kan doen, zodat ik iig genoeg kilometers heb gemaakt. 

Blog

Totale kilometers gelopen

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week