De dinsdag after

Dinsdag, 2 dagen na de zo naar uitgekeken drechtstadloop. Ik leef nog licht in een roede van overwinning. En hoop dat roesje nog even vast te houden. Want ben echt trots op mijn resultaat

Desalniettemin is het dinsdag en het normale leven gewoon weer volop aan de gang. Op werk noemen we deze dag dolle dinsdag. Werkdruk hoog en hoeveelheid werk nog veel hoger. Ik was dan ook net op tijd thuis om me om te kleden om vervolgens een banaan van de schaal te pakken en een doosje rozijnen van de kleine te pikken alvorens ik bijna direct weer op pad kon. De banaan en rozijnen moesten door als avondmaaltijd, maar merkte al snel dat het een karig diner was.

Het mocht de pret niet drukken. Aangekomen bij de Sofiahal in ambacht was er maar 1 gespreksonderwerp. Ja de drechtstadloop. Velen hadden meegelopen dus de sfeer zat er al snel in. De groep waarin in meeliep was een combinatie groep van mensen die herstelde van het weekend halve marathon en beginners zoals ik. Mooi groepje waarbij tempo hoger lag als gemiddeld. Maar laag genoeg om bij te houden. Had me voorgenomen om rustig aan te lopen op een lege maag en dit lukte dan ook prima. Lopen op een lege maag is me zelfs best goed bevallen.

Warming up en loopoefeningen waren goed in balans. Niet te zwaar. Vervolgens was het een piramide rondje, net als de week ervoor. Alleen was de piramide wat stijlen.  1 x 3 x 5 x 7 x 5 x 3 x 1. Eigenlijk kon ik dit goed lopen. Ertussenin koos ik wel voor wandelen ipv dribbelen. Dit zorgde er ook voor dat ondanks datbhet een uitgebreidere training was dan ooit dat ik dit toch als hersteltraining kon zien.
Met bijna 8.5km op de teller, waarvan 7.9km geregistreerd buiten de warming up was het een geslaagde training 

Blog

Totale kilometers gelopen

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week