Aanpassing afstand Drechtstadloop

Als mijn persoonlijke doel had ik me bij de drechtstadloop ingeschreven voor 10 km. Hoezeer ik er van ben overtuigd dat ik dit kan halen, heb ik besloten deze afstand terug te brengen naar 5 km. Daar dit mijn eerste officiele loop zal worden, ga ik liever met iets meer comfort en zelfvertrouwen zo'n loop tegemoet.

Tenslotte is ook 5km een achievement die ik niet eerder behaald heb. Het heeft me wel enig wikken en wegen gekost voor ik tot dit besluit kon komen. Ook heb ik advies gevraagd van ervaren lopers, en vrijwel de meeste adviseerden mij om de afstand bij te stellen. Mijn uiteindelijke besluit sta ik compleet achter.

Ik ben aan het lopen begonnen met het idee er lange termijn doelen in te bouwen. Dus waarom overhaasten. In het ergste geval loop ik blessures op omdat ik niet goed genoeg voor bereid ben. En dat gaat mij dus niet gebeuren!

Dus met vol verstand en een hoop enthousiasme kijk ik dan ook uit naar de drechtstadloop van 1 november!

Blog

Totale kilometers gelopen

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week