Inschrijving Parthenon

Zo, de starttorun zit er helaas op. Maar kijk absoluut met een goed gevoel terug op deze trainingen. Bij aanvang van de starttorun had ik niet verwacht dat het mij zoveel zou brengen. In zekere zin is lopen lopen, Maar heb toch ontdekt dat er wel een substantieel verschil zit in lopen zonder begeleiding en met begeleiding. Zeker in een stadium waarbij je geen ervaring hebt zal ik dan ook een ieder aanraden om op zijn minst een paar trainingen met een atletiek vereniging in te plannen.

Ik heb dus besloten om mij aan te melden bij de atletiek vereniging waar ik mijn starttorun traject gevolgd heb. AV Parthenon in Dordrecht. Afdeling Inner circle runners in Zwijndrecht/Hendrik Ido Ambacht. Voor de sfeer, en saamhorigheid, en ook omdat ik weet dat ik hier nog heel veel kan gaan leren wat betreft de loopsport. En met mijn 8 weken ervaring valt er nog genoeg te leren.

Ik denk dat ik met de juiste insteek gestart ben met lopen. Niets overhaasten, en in de juiste opbouw van doel naar doel werken. Kleine stapjes, en hier en daar een race meepakken om te kijken hoever ik gevorderd ben. 

Loopsport heeft zich in 2 maanden tijd ontwikkeld tot mijn ding, en daar ben ik best trots op

Blog

Totale kilometers gelopen