Inschrijving Drechtstadloop 10KM

Een marathon als doel is erg mooi. Maar ben wel van mening dat dit zonder de juiste voorbereidingen en materialen haast onmogelijk is. Het mag dan een sport zijn die zonder al te veel hulpmiddelen beoefend kan worden ( al prefereer ik toch echt schoenen boven blootvoets). Het is en blijft een individuele sport.
Een volledige marathon zit er absoluut aan te komen. Maar vond voor mijzelf dat ik een tussentijdse krachtmeting nodig heb om eens te kijken waar ik nu daadwerkelijk sta. De dubio die het voor mij meebracht was voornamelijk de afstand. Wordt het 5 of 10 kilometer. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de 10 kilometer. Dit om voor mijzelf de lat iets hoger te leggen. En misschien zelfs bewust om erg diep te moeten gaan. Iets wat ongetwijfeld op een marathon ook zal gebeuren.
 
Hier ter bevestiging mijn aanmelding. 1 november moet de datum worden. Dit geeft mij 9 weken om te trainen. Een voor mij als beginnende loper een pittige uitdaging. Maar een uitdaging die wel eens een goede basis kan leggen voor mijn training naar een volledige marathon.

Ik hou jullie op de hoogte

Blog

Totale kilometers gelopen