Bedankt voor het bezoeken van mijn blog

Ik vind het super om mijn bevindingen op te schrijven. Daarnaast vind ik het ook super dat mensen de tijd nemen om mij te volgen in dit proces. Vergeet vooral niet om af en toe te kijken want ik ga proberen 2 tot 3 keer per week te rennen. en ook verslag te doen van mijn bevindingen en ontwikkelingen

 

nieuws

100KM Mijlpaal

Het is zover, mijn 100km mijlpaal is bereikt! En daar ben ik zeker weten trots op!
Lees meer

Startnummer is binnen!

Yes!! Startnummer is binnen, dus ik mag ook daadwerkelijk aan de start verschijnen! Houd me in de gaten! Nummer 1627
Lees meer

TrainingKM's voorbij marathon afstand

Een marathon is een hardloopwedstrijd over een afstand van 42,195 km. Na de training van 13 oktober was ik dan ook erg trots. Toen stond mijn afstand op 42.75km! in zekere zin een mijlpaal! alhoewel het wel over een met ruime pauzes onderbroken marathon gaat.
Lees meer

TomTom Multi-Sport GPS Watch

Vandaag mijn hardloop horloge gekocht! Helemaal blij mee! Nu kan ik het lopen next level brengen (en hoef ik niet mijn telefoon mee te sleuren)
Lees meer

Drechtstadloop

Met de Drechtstadloop in aantocht heb ik besloten mijn inschrijving aan te passen van 10km naar 5 km. Een doel wat beter haalbaar is en ook beter past binnen mijn huidige opbouw
Lees meer

De eerste training

De eerste training zit er op. heb een kort verslag ervan in de blog staan! voldaan gevoel bereikt wederom
Lees meer

De eerste 2 runs een feit

Inmiddels zijn mijn eerste 2 runs een feit, en kan kan met gepaste trots zeggen dat het me tot dusver goed bevalt. Verslagen van deze runs zijn terug te vinden in de blog sectie.
Lees meer

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog

Ik vind het super om mijn bevindingen op te schrijven. Daarnaast vind ik het ook super dat mensen de tijd nemen om mij te volgen in dit proces. Vergeet vooral niet om af en toe te kijken want ik ga proberen 2 tot 3 keer per week te rennen. en ook verslag te doen van mijn bevindingen en...
Lees meer

Van 9 tot en met 13 april vindt de VG Hackathon plaats. 

Wat is een hackathon? Bij een hackathon wordt gedurende een korte periode in teamverband gewerkt aan het creatief oplossen van een probleem of vraagstuk. Vaak is het eindproduct een werkbaar prototype, die voldoet aan de minimale eisen om het probleem of vraagstuk te ondersteunen.

Namens ASVZ mag ik deelnemen in een team om gedurende deze week een probleem of vraagstuk te adopteren en hier een passende oplossing voor te ontwikkelen. Een mooie uitdaging om een product te ontwikkelen en antwoord te vinden op een probleem of vraagstuk waar eerder nog geen (passende) oplossing voor was. 

Ik realiseer mij heel goed dat het een intensieve week gaat worden. Maar kijk er erg naar uit. Allereerst omdat ik mee mag werken en denken over een onderwerp waarmee we een grote groep mensen kunnen helpen. Daarnaast omdat ik door hier aan mee te doen mijzelf bevind op een terrein waar ik mij nog niet eerder heb bevonden. Dit betekent dat ik naast het ontwikkelen van een oplossingsgericht product ook druk ben met mijzelf te ontwikkelen.   

Via deze site zal ik proberen dit avontuur vast te leggen zodat andere het gevoel met mij mee kunnen beleven. En stiekem ook om te laten zien hoe leuk innoveren kan zijn.

Ik voorspel een innovatieve week