En weer een heerlijke dinsdagtraining

Het was een zware dag met werk. Flink buffelen, en daardoor eigenlijk geen moment gehad om even bij te komen. Het was even snel een pannekoek erin, gelijk de kleding aan en op pad naar Hendrik Ido Ambacht voor de dinsdagtraining. Ik wist niet helemaal wat ik van de training moest verwachten nu de starttorun afgelopen is. Wat ik wel weet is dat het de bedoeling is dat we een aansluitende training doen zodat we met de reguliere loopgroepen meen kunnen. Vandaag werden we dus gecombineerd met een andere loopgroep... een groep die al wel ervaring had met lopen

Vandaag werden we gecombineerd met een andere loopgroep... een groep die al wel ervaring had met lopen. Dit zorgde er dan ook voor dat ons groepje van normaal 5 a 6 mensen omgetoverd werd tot een flinke loopgroep van een mannetje of 35. Een heerlijke sliert van mensen die allemaal met lampjes op door de straat verlichten. Vanaf een afstand heeft dat er vast prachtig en indrukwekkend uitgezien. 

Na ongeveer een kilometer warmlopen hebben we warming-up oefeningen gedaan en een stukje looptraining. vervolgens hebben we een piramide training gedaan op een afgelegen stuk waar we oneindig rond konden lopen. niet het gezelligste stukje om op te lopen, en qua uitzicht was het ook niet bijzonder. Gelukkig was ik er voor de kilometers. De loop ging als volgt. 1minuut rennen, 1 minuut wandelen, 2 minuten rennen, 1 minuut wandelen, 3 minuten rennen, 1 minuut wandelen, 2 minuten rennen, 1 minuut wandelen, 1 minuut rennen 1 minuut wandelen, en zo deden we er nog 1. DUs 2 piramides achter elkaar. Deze ronde nam een klein half uur in beslag, en daarna zijn we terug gerend naar het startpunt.

Deze avond heb ik een afstand afgelegd van 7.35 km. Een afstand die ik nog niet eerder gedaan had. Dus erg leuk om ook hier vooruitgang in te zien. Helemaal na het feit van de zware werkdag er nog zo'n afstand uit kunnen knijpen liet me bij thuiskomst toch wel beetje glunderen van trots!

 

Blog

Totale kilometers gelopen